Nieuwsarchief 2016

11-04-2016 Evenementennieuws

Geef je nu op voor viertalschieten 2016!

Op zondag 15 mei a.s. (1e pinksterdag) organiseert schietcommissie EMM i.s.m. schutterij EMM het jaarlijkse viertalschieten en fladderschieten. Viertallen kunnen zich tot en met 10 mei opgeven bij de schietcommissie. Dit kan via de mail naar: emm.schietcompetitie@gmail.com of telefonisch bij Ruud Schaminee 0481-434355. De commissie hoopt weer op voldoende viertallen en ook vertrouwen wij op onze leden om massaal weer deel te nemen aan het fladderschieten 2016. Deze dag wordt afgesloten met een feestavond en prijsuitreiking van de viertal-wedstrijden, fladderschieten en de diverse onderlinge schietcompetities. Laatst genoemde vindt plaats in het Kulturhus te Kekerdom.

Op 22-05-2016 neemt de gehele schutterij deel aan de Kringdag Rijk van Nijmegen - de Betuwe te Angeren. Zondagmiddag 29-05-2016 vindt er een concert plaats op het terrein "'t Haone Hart” aan de Jan Arntzstraat in Kekerdom. Aan dit concert werken mee: slagwerkgroep EMM Kekerdom, Musiekverein WEZEKE ( D.) en het B en C orkest van fanfare St. Cecilia uit Millingen aan de Rijn. Aanvang 14.00u. (meer info volgt).

18-03-2016 Jaarvergadering

Jaarvergadering schutterij EMM Kekerdom:

Langs deze weg wil het bestuur van schutterij EMM Kekerdom alle betrokkenen en aanwezigen bedanken voor hun getoonde interesse gedurende de jaarvergadering van onze vereniging op vrijdagavond 18-03-2016.

Jubilarissen 2016

Voor het jaar 2016 kent EMM de volgende jubilarissen:

25 Jaar Lidmaatschap: Godfried Broekman, Harry Hampsink, Henk Kummeling Jr., Wim Schel, Henk Tap, Jan Strijbos, Mimi Strijbos & Jan de Swart

40 Jaar Lidmaatschap: Gerard Verhoeven & Eric Nielen

60 Jaar Lidmaatschap: Paul Sr. Haukes

30-01-2016 Afscheid Henk Kummeling  

Henk Kummeling neemt afscheid van schietcommissie:

Zaterdagavond 30 januari heeft de schietcommissie van Schutterij EMM Kekerdom afscheid genomen van Henk Kummeling. Henk is 7 jaar lid geweest van de schietcommissie. De schietcommissie organiseert van begin september tot eind mei de schietcompetitie voor de schutters van Schutterij EMM Kekerdom. Er wordt om de twee weken geschoten in diverse disciplines. Dit vindt plaats op de nieuwe schietbanen in het Kulthurhüs in Kekerdom. Naast het schieten is er op deze avond tevens gelegenheid voor een praatje en gezelligheid. Degene die belangstelling heeft nodigen we hierbij van harte uit om een langs te komen. De deur staat open. Ruud Schaminee tel: 0481-434355 is bereikbaar voor informatie.Op de foto overhandigt Rop Grotens Henk voor zijn bewezen diensten een bos bloemen en iets lekkers.

01-10-2015

EMM ontvangt basiscertificering KNSA:

Het dagelijks bestuur van de KNSA heeft verklaart dat Schutterij Eendracht Maakt Macht te Kekerdom voldoet aan gestelde normen conform het programma basiscertificering.