Nieuws

Nieuwsupdate Schutterij EMM Kekerdom 23-06-2017

De afgelopen periode heeft de schutterij EMM diverse evenementen georganiseerd en bezocht. Als eerste heeft op 1e pinksterdag het viertallen en Fladderschieten plaatsgevonden. Het werd een prachtige schietdag met voldoende deelname. Het viertallenschieten werd wederom gewonnen door de familie Daals. De strijd bij het Fladderschieten werd een strijd tussen de jeugdige schutters en het werd Bram Verhoeven die zich Fladderkoning 2017 mag noemen. De dag werd afgesloten met een gezellige avond in het Kulturhus. Op deze avond werden de prijzen van alle wedstrijden en van de onderlinge schietcompetities uitgereikt. Het was een weer een geslaagde dag.

Op 11 juni heeft schutterij EMM met succes deelgenomen aan de Kringdag van rijk van Nijmegen en de Betuwe deelgenomen. Op alle onderdelen (vendelen, marcheren en defileren) werden een eerste prijs behaald. Hierdoor behaalde de schutterij het hoogste aantal punten in overwaardering. Onze jeugdkoning Lucas schoot zowel de kop als een vleugel eraf, een geweldig succes. Maar het grootste succes was op deze dag voor onze koningin Esther. Zij schoot na een spannende strijd de romp naar beneden en werd Kringkoningin. Er was een grootse vreugde binnen het EMM kamp. Nog overdonderd van emoties werd zij door vele gefeliciteerd met haar titel. Wat zeker een vermelding waard is dat zij momenteel koningin en keizerin van EMM is en tevens kringkoningin. Dus 3 titels uniek voor emm en ook binnen de schutterskring en schuttersfederatie. EMM kan terugzien op succesvol concours en wil BUB nog bedanken voor de goede organisatie.

Kekerdomse Kermis 2017: Het duurt nog bijna 2 maanden maar het bestuur is al volop bezig met de voorbereiding. Op korte termijn wordt bekend welke artiesten Kekerdom dit jaar zullen aandoen. Wat zeker is, is dat op zaterdagavond de topband Millstreet speelt. Omdat het een lustrumviering is (70 jarig bestaan) zullen alle oud -koningen, -koninginnen en oud koningsparen aantreden voor het keizer(in)schieten. Dit zal op kermiszaterdag plaatsvinden en vooraf zal er een schuttersmis worden gehouden in de feesttent. WIE wordt de nieuwe KONING(IN) van EMM voor het jaar 2017 - 2018? Kandidaten kunnen zich tot en met 20 augustus opgeven bij de voorzitter van EMM; A. van Haaren tel.no. 06-30194562 of via mail: toonvanhaaren63@gmail.com. Er is ook een wijziging in het programma gekomen. De kermisdinsdag zal bestaan uit een bbq voor de leden en tevens een drankje. Deze bbq zal duren 17.00u tot 22.00u. Voor dit programma betalen de leden een vast bedrag van €10,00 pp. Niet leden zijn ook welkom maar deze betalen uiteraard meer. Binnenkort ontvangen de leden en alle inwoners van Kekerdom een brief met verdere informatie hierover. Op kermiszaterdag en zondag worden wederom leden gehuldigd. Verder hebben wij voor de zondag de bielemannen van BUB kunnen strikken en deze zullen een demonstratie weggeven. De Kekerdomse kermis zal wederom een grandioos feest worden voor jong en oud dus noteer deze alvast in uw agenda; 'LAATSTE WEEKEND VAN AGUGUTUS'. Wilt u nog lid worden van EMM? Dat kan en dan kunt u zich via de mail aanmelden bij: jan.vanhaaren@hotmail.nl. Zoals u ziet EMM blijft in beweging en nieuwe leden, commissieleden en kaderleden zijn van harte welkom. Schroom niet en meldt u aan dan blijft EMM nog in lengte van jaren bestaan!!! Tevens willen we van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen een fijne vakantie toe te wensen.

Hartelijke groet,
Bestuur EMM Kekerdom

04-06-2016 Viertalschieten & Fladderen 2017

Op zondag 4 juni organiseert schietcommissie EMM en schutterij EMM wederom het jaarlijkse viertallenschieten en het fladderschieten. Er wordt weer op diverse disiplines geschoten: luchtgeweer, luchtpistool, kruisboog en fladderen.

Vanaf heden kunnen zich de viertallen aanmelden bij de commissieleden Harry Hampsink , Ruud Schaminee en Rob Grotens. U kunt zich ook aanmelden via de mail : emmschietcompetities@gmail.com.

De kosten per viertal bedragen E. 10,00 en bij opgave te voldoen. In elk viertal dient minimaal een vrouwelijke deelnemer te zitten. Deze schietdag wordt weer afgesloten met een feestavond in het Kulturhuus met DJ René. Wij hopen wederom op een grote deelname bij dit evenement.

Jaarvergadering schutterij EMM Kekerdom

Vrijdag 17 maart 2017


Aanvang 20:30


Locatie Kulturhus Kekerdom

Agenda Jaarvergadering

Nieuwjaarsinstuif 2017

“Een mooie gelegenheid om iedereen te ontmoeten ende beste wensen over te brengen!”

Bij binnenkomst staat er een kopje thee of koffie voor u klaar. Uiteraard zal er ook een hapje geserveerd worden! Volgens traditie kaniedereen weer deelnemen aan het schieten op gelukskaarten waarmeeleuke geldprijzen te winnen zijn! “Iedereen heeft evenveel kans!”

Wij hopen u op zaterdag 7 januari 2017 te mogen begroeten in het Kulturhus te Kekerdom. Aanvang 19:30 uur.

Uitnodiging Nieuwjaarsinstuif

Kekerdomse Kermis 2016

De Kekerdomse Kermis 2016 is weer in aan aantocht!!!

Op 27, 28 , 29 en 30 augustus is het weer zover; Kekerdomse Kermis 2016. Trots zijn wij op het programma dat door Lucassen Producties is samengesteld! Wij hopen u deze dagen allen te mogen verwelkomen.

U kunt zich nog steeds opgeven voor het Koningsschot 2016, meer informatie kunt u op het programma vinden. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Leden hebben gedurende de kermis vrij entree, lid worden van Schutterij EMM Kekerdom kan nog tot en met 20 augustus 2016. Klik verder voor meer informatie. 

HET LIDMAATSCHAPSFORMULIER KOMT SPOEDIG ONLINE!!!